Goederenlift HB TC 1000

Aanvraag

Deze klant, een kledingzaak met meerdere filialen, zocht een betere en vooral veiligere manier om de goederenstroom over 2 verdiepingen/stopplaatsen te laten verlopen. In het verleden werden de rolcontainers d.m.v. een elektrische kettingtakel naar een hogere verdieping getild en dan, over een rail, naar de vloer getrokken. Voor de veiligheid van de medewerkers en om Arbo technische redenen heeft men gezocht naar een alternatief dat aan al hun wensen kon voldoen en binnen de bestaande ruimte past.

Design

Samen met een specialist van Hublift heeft men voor een goederenlift gekozen die binnen de beschikbare ruimte past en waar medewerkers hun kledingrekken en rolcontainers eenvoudig in- en uit kunnen rijden. De klant heeft niet gekozen voor een vloeruitsparing dus is de lift geplaatst op de bestaande betonvloer en is toegang tot de lift probleemloos mogelijk m.b.v. een oprijplateau.
Goederenlift_Berden
Om snelle doorstroming van de te laden/lossen goederen te bevorderen, is gekozen voor een zogenaamd doorrijdsysteem, waarbij de deuren op de twee niveaus tegenover elkaar geplaatst zijn. Het complete hefmechanisme is in een gegalvaniseerde veiligheidskooi ingebouwd, die is voorzien van elektrisch-geïntegreerde draaideuren.

Installatie

Na dat beide partijen de uitvoering van de goederenlift zijn overeengekomen, ontvangt de klant een detailtekening waarin alle gemaakte afspraken zijn verwerkt en na goedkeuring van de opdrachtgever wordt de productie opgestart. Fabrieksmonteurs hebben de goederenlift opgebouwd en aan de vloer, wand en verdiepingsvloer vastgemaakt. Na installatie wordt de goederenlift getest, de klant uitvoerig geïnformeerd en is er ruimte voor eventuele vragen.

Resultaat

Een perfect functionerende goederenlift met een capaciteit van 1000kg waarmee de klant uitermate in haar nopjes is. Alle voorkomende producten kunnen nu op een eenvoudige- en veilige wijze, verticaal verplaatst worden.

Let's Work Together

Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet. Geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken, doordat we focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.