Goederenlift

Ontdek onze hoogwaardige goederenliften die zorgen voor efficiënte en veilige goederenverplaatsing in uw gebouw. Van kleine magazijnen tot grote industriële faciliteiten, onze liften bieden een scala aan capaciteiten en aangepaste opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bekijk hieronder onze goederenliften of neem direct contact met ons op!

Goederenlift

Ontdek onze hoogwaardige goederenliften die zorgen voor efficiënte en veilige goederenverplaatsing in uw gebouw. Van kleine magazijnen tot grote industriële faciliteiten, onze liften bieden een scala aan capaciteiten en aangepaste opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bekijk hieronder onze goederenliften of neem direct contact met ons op!

Wat is een goederenlift?

In tegenstelling tot veel liften is een goederenlift van Hublift speciaal ontwikkeld voor verticaal vervoer van kleine en grote producten, met of zonder persoonsbegeleiding.

Daarnaast wordt een Hublift goederenlift op maat geproduceerd, daarom kunnen we de lift volledig op de wensen van de klant aanpassen. Denk hierbij aan het aanpassen van het platformoppervlak, de lift aanbieden met- of zonder cabine, met of zonder persoonsbegeleiding. Zo kunnen we ook het aantal stopniveaus, de hoogte van de stopniveaus en het hefvermogen op uw wensen aanpassen. Daaruit volgt dat we de perfecte ‘fit-for-purpose’ liften kunnen aanbieden.

De voordelen van een Hublift goederenlift

Efficiëntie: omdat het ontwerp van de lift in overleg tot stand komt, sluit het naadloos aan op de wensen van de klant. In het voortraject wordt namelijk o.a. besproken hoe vaak de producten verplaatst worden.

Betrouwbaarheid: niet alleen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van zeer ervaren installateurs en we gebruiken ook de beste materialen.

Automatisering: zodra u kiest voor de aanschaf van een goederenlift van Hublift, wordt het verticale vervoersproces op een veilige en tijdbesparende manier geoptimaliseerd.

Type goederenliften

Goederenlift aan de muur bevestigd, zonder schacht.

Hydraulische goederenlift

De hydraulische goederenlift van Hublift is de oplossing om veilig en snel goederen tussen verdiepingen te vervoeren. De lift is geschikt voor het vervoeren van goederen tot meer dan 6000kg in een bestaande schacht.

Goederenlift aan de muur bevestigd, zonder schacht.

Goederenlift met zelfdragende schacht

De goederenlift met schacht is speciaal ontwikkeld als oplossing voor situaties waar geen bestaande schacht aanwezig is. Geschikt voor het vervoeren van goederen tot meer dan 6000kg zonder bestaande schacht.

Goederenlift - TC O

Goederenlift met persoonsbegeleiding

Deze optie voorziet in de mogelijkheid om naast goederen ook persoonsbegeleiding mogelijk te maken. Deze optie kan op voorzien worden op alle goederenliften van Hublift. En kan ingebouwd worden in een bestaande schacht.

Hydraulische goederenlift met Rollerbanen

Palletlift met rollenbanen

De geautomatiseerde balletlift met bi-directionele rollenbanen van Hublift is volledig geautomatiseerd. De lift is geschikt voor het vervoeren van goederen op pallets tot met of zonder bestaande schacht. 

Uitbreidingen op de goederenlift van Hublift

Onze goederenlift is uit te breiden met diverse opties en kan geplaatst worden op bijna iedere locatie. Een diepte liftput is niet nodig. Wilt u naast goederen ook personen toestaan die de goederen begeleiden, ook dat is mogelijk.

Goederenlift met schacht

Liftschacht

Is er geen bestaande liftschacht aanwezig waarin de lift geplaatst kan worden? Dan kan Hublift een zelfdragende liftschacht van staal leveren, optioneel afgewerkt met glas of een een kleur naar keuze.

Goederenlift met persoonsbegeleiding

Persoonsbegeleiding

Wilt u naast uw goederen ook personen in de lift toelaten om de goederen naar een andere verdieping te begeleiden?  Een goederenlift van Hublift kan uitgebreid worden met persoonsbegeleiding.

Goederenlift met cabine

Cabine

Het liftplatform kan worden uitgebreid met een (deels) gesloten cabine? We voorzien de goederenlift van een cabine met optioneel extra deuren. Het platform wordt dan ook uitgerust met veiligheidssensoren aan de in en uitgang.
Goederenlift met roldeur

Elektrische roldeuren

Heeft u geen ruimte voor openslaande deuren op de locatie van de lift? Automatische roldeuren bieden dan uitkomst. Deze kunnen op iedere lift geplaatst worden als alternatief op de standaard openslaande deuren en gaan zeer snel open en dicht.

Een goederenlift van Hublift

Hublift is de specialist in liften, zo werken we al meer dan 10 jaar samen met onze klanten, collega’s en partners om de perfecte liften te leveren. Door onze aandacht op het doel van de lift te leggen bouwen wij ‘no-nonsense’ liften door heel Europa. Ook worden alle goederenliften op maat gemaakt en zijn ze leverbaar in diverse uitvoeringen en gewichtsklassen.

Goederenlift met of zonder persoonsbegeleiding

Steeds meer bedrijven kiezen voor een lift om goederen te vervoeren tussen meerdere verdiepingen, daarvoor levert Hublift goederenliften met en zonder persoonsbegeleiding. Wilt u dus goederen vervoeren in een lift waarbij een persoon in de cabine mag staan tijdens het vervoeren van de producten? Dan kan dat met onze goederenlift met persoonsbegeleiding.

Meer design in uw magazijn

Hublift bouwt liften op maat, dit houdt in dat naast een praktische lift we ook een lift bouwen die perfect binnen uw bedrijf past. De standaard schacht wordt gemaakt van gegalvaniseerd staal of in een door u gewenste kleur gespoten. De complete uitvoering van de lift is bespreekbaar en aan te passen op uw wensen. Het platform, de deuren, de veiligheidsvoorzieningen en de cabine kunnen bijvoorbeeld op basis van de geldende richtlijnen en uw wensen aanpassen, zodat de lift helemaal naar uw wens is.

Installatie

Fabrieksmonteurs installeren, testen en inspecteren uw lift en geven uitleg aan uw medewerkers, daardoor weten uw medewerkers hoe ze verantwoord en veilig kunnen werken met de lift.

Veilig

Veiligheid van uw medewerkers staat voorop, daarom moeten onze liften voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Dus worden de goederenliften van Hublift ontworpen en geproduceerd volgens de Machinerichtlijn 2006/42/EG en de Liftrichtlijn 2014/33/EU.

Advies over een goederenlift op maat

Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw goederenlift aan uw behoeften voldoet, geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken. Kortom, we focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.

Beschikbaarheid

De gemiddelde levertijd wordt in overleg met u bepaald en bedraagt over het algemeen +/- 10 werkweken. Tot slot bepalen we op basis van de ruimte in de productie samen met u wanneer de lift geleverd kan worden.

Bent u overtuigd van de kwaliteit en de voordelen van onze liften? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen. Wij komen uw locatie graag bezoeken om uw wensen door te nemen, zodat we u een passend aanbod kunnen doen. Ook voor eventuele bezichtigingen of referenties kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie ook onze projectenpagina als u meer voorbeelden van onze liften wilt zien. 

Let's Work Together

Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet. Geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken, doordat we focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.