Over Hublift

Wij leveren liften op maat. Precies dat wat u nodig heeft, niets meer en niets minder. Tegen een aantrekkelijke prijs en van goede kwaliteit.

Hublift

Hublift is een familiebedrijf waar persoonlijke aandacht al 25 jaar centraal staat. Elke dag samenwerken met onze klanten, collega’s en partners om perfecte ‘fit for purpose’ liften te bouwen is waar we energie van krijgen. Door onze aandacht op het doel van de lift te leggen bouwen wij ‘no-nonsense’ liften door heel Europa en creëren hiermee blije gezichten van klanten, medewerkers en onze partners.

Missie

Niet ‘gewoon’ een bedrijf met een logo, maar mensen met gezichten. Elke dag werken wij met en voor tevreden klanten, collega’s en partners met als doel om mensen veiliger, efficiënter en tevredener te laten werken.

Waarom kiezen voor Hublift

De liften van Hublift worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Bovendien worden alle software programma’s zelf ontwikkeld en geïmplementeerd.

Persoonlijk advies op maat:

Samen creëren we de lift die het beste bij uw behoeften past.

Betrouwbaar:

Duidelijke communicatie en verwachtingen. Sinds 1994 hebben wij ervaring met interne transportmiddelen en denken graag met u mee.

Functioneel:

We focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.

Support:

Periodiek onderhoud of 24/7. De lift wordt getest, gecertificeerd en uw medewerkers worden getraind om zo efficiënt mogelijk met de lift te werken.

Efficiëntie:

Binnen 8-10 werkweken produceren wij uw lift.

Kwaliteit:

Veilig, Zeer Stabiel, Geluidsarm, Onderhoudsarm, Bedieningsvriendelijk
48 maanden garantie op alle onderdelen.

Life Inside Our Office

De liften van Hublift worden in samenwerking met Trez/in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Bovendien worden alle software programma’s zelf ontwikkeld en geïmplementeerd.

Let’s Work Together

Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet. Geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken, doordat we focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.