Autolift

Voor het veilig en gemakkelijk vervoeren van uw auto tussen de verdiepingen van uw kantoor, appartementencomplex of huis bieden wij de oplossing. De autoliften van Hublift bieden de oplossing voor ruimtegebrek in uw woon- of bedrijfspand.

Autolift

Voor het veilig en gemakkelijk vervoeren van uw auto tussen de verdiepingen van uw kantoor, appartementencomplex of huis bieden wij de oplossing. De autoliften van Hublift bieden de oplossing voor ruimtegebrek in uw woon- of bedrijfspand.

Wat is een autolift?

Hublift autoliften zijn dé oplossing voor het ruimtegebrek en de daarbij horende parkeerproblemen. Alle autoliften worden op maat gemaakt en zijn daardoor geschikt voor elk type gebouw.

Hublift is specialist op het gebied van autoliften. Al meer dan 10 jaar werken wij samen met onze klanten, collega’s en partners om de perfecte autolift op maat te maken. Door onze aandacht op het doel van de lift te leggen bouwen wij ‘no-nonsense’ liften door heel Europa.

Hydraulische autoliften van Hublift bieden een perfecte mogelijkheid om auto’s tussen niveaus te verplaatsen. Onze autoliften worden op maat geproduceerd en kunnen volledig op uw wensen worden afgestemd.

 

De voordelen van een Hublift autolift

Veilig: veiligheid van u en uw auto(’s) staat voorop, onze liften voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Hublift ontwerpt en produceert autoliften volgens de Machinerichtlijn 2006/42/EG en de Liftrichtlijn 2014/33/EU. Zo garanderen we de veiligheid van en uw auto. Met 2 of 4 hefkolommen is het vervoer van uw auto altijd stabiel en comfortabel. 

Flexibel ontwerp: wij leveren autoliften op maat en passen het ontwerp ervan aan op uw wensen. Hublift levert bijvoorbeeld ook autoliften die het vervoer van een auto over meerdere verdiepingen mogelijk maakt. 

Design: onze autoliften kunnen worden aangepast op uw wensen. Door middel van een dakconstructie integreren we de lift bijvoorbeeld in uw huidige oprit. Wanneer de lift gesloten is, is deze amper zichtbaar.

Autolift hydraulisch

Hydraulische autolift

Met onze standaard hydraulische autolift vervoert u snel en veilig uw auto tussen één of meerdere verdiepingen van uw woning of complex. Deze lift installeren we in een bestaande of nog te bouwen schacht.

Autolift met 4 kolommen

Autolift met dak

Deze lift is onze topklasse autolift met onafhankelijk beweegbaar dak voor het afsluiten van de opening. Gegarandeerde stabiliteit door de uitvoering met 4 hefkolommen. Deze lift kan geplaatst worden in een bestaande put of schacht.

Uitbreidingen op de autolift van Hublift

Onze autolift is uit te breiden met diverse opties en kan geplaatst worden op bijna iedere locatie. Wilt u naast uw auto ook personen toestaan die de auto begeleiden, ook dat is mogelijk.

Goederenlift met schacht

Autolift met dak

Wilt u de lift in uw huidige tuin of oprit verwerken en aan de bovenkant afsluiten? Dan levert Hublift een beweegbaar dak om uw auto veilig te vervoeren.

Goederenlift met persoonsbegeleiding

Persoonsbegeleiding

Wilt u naast uw auto ook personen in de lift toelaten om de auto naar een andere verdieping te begeleiden?  Een autolift van Hublift kan uitgebreid worden met persoonsbegeleiding.

Goederenlift met cabine

Lift in betonnen put

De lift kan worden gemonteerd in een betonnen put of uitsparing in een bestaand bouwobject. Hublift bespreekt met u samen de wensen en eisen voor een persoonlijk advies.

Goederenlift met roldeur

Elektrische roldeuren

Heeft u geen ruimte voor openslaande deuren op de locatie van de lift? Automatische roldeuren bieden dan uitkomst. Deze kunnen op iedere lift geplaatst worden.

Een autolift van Hublift

Hublift staat voor u klaar in elke stap van het proces, van design tot realisatie. Of het nu gaat om een autolift in een autobedrijf, een autolift in uw garage thuis of onder het terras. Een autolift van Hublift wordt altijd op maat geproduceerd en kan daarom geheel op uw wensen worden afgestemd. Als eerste beginnen we met het in kaart brengen van uw aanvraag. Om in staat te zijn een autolift te bouwen die naadloos bij uw wensen aansluit moeten we snappen hoe en voor wat de lift gebruikt wordt. Denk aan frequentie van het gebruik, enkel het verplaatsen van auto’s of het parkeren van auto’s. Na het zorgvuldig in kaart brengen van uw behoeften ontwerpen wij een autolift die hier naadloos op aansluit. U ontvangt (3D) tekeningen van de autolift zodat u zich een goede voorstelling kunt maken van hoe de lift eruit komt te zien.

Communicatie tijdens het proces

Het is verstandig om Hublift vroeg in het proces te betrekken om de kosten zo laag mogelijk te houden. Wij limiteren ons niet tot het leveren van een autolift, maar denken met u mee. Als we vroeg in het proces betrokken worden, voorkomen we dat later onnodig aanpassingen noodzakelijk zijn.

Comfortabel vervoeren van auto’s in uw autolift 

Comfort staat voorop, daarom doen we er alles aan om uw auto zo stabiel mogelijk te vervoeren. Wilt u zelf ook in de auto blijven zitten? Dan is dat ook bespreekbaar. Door middel van extra veiligheidsmaatregelen vervoert u uw auto gemakkelijk en comfortabel naar een andere verdieping.

Productie van de autolift

De autoliften van Hublift worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Wij produceren autoliften met materialen van topkwaliteit. Daarbij volgen we de strengste richtlijnen op het gebied van veiligheid, zodat we de veiligheid van u, uw voertuig en omstanders kunnen garanderen.

Installatie van de autolift

Daarna bouwen we de lift zorgvuldig op met een team van gespecialiseerde monteurs. Na installatie testen we de lift uitgebreid getest met verschillende, daarom varieert de tijdsduur van de installatie. Bovendien is de installatieijd afhankelijk van o.a. uitvoering van uw lift en omstandigheden op locatie.

Ondersteuning en onderhoud

Om probleemloze werking van uw lift na te streven, bieden wij onderhoud op maat aan. Het onderhoud passen we aan op uw wensen en de intensiteit van het gebruik van uw lift. Daarnaast heeft u recht op 48 maanden garantie, wanneer u periodiek onderhoud door Hublift laat uitvoeren.

 

 

Bent u overtuigd van de kwaliteit en de voordelen van onze liften? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen. Wij komen uw locatie graag bezoeken om uw wensen door te nemen, zodat we u een passend aanbod kunnen doen. Ook voor eventuele bezichtigingen of referenties kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie ook onze projectenpagina als u meer voorbeelden van onze liften wilt zien. 

Let's Work Together

Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet. Geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken, doordat we focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.