Personenlift

Voor het vervoeren van personen tussen de verdiepingen van uw huis of bedrijfspand, bieden wij de oplossing. Veiligheid en kwaliteit staat voorop, bovendien kunt u de personenlift compleet aanpassen aan uw wensen. 

Personenlift

Voor het vervoeren van personen tussen de verdiepingen van uw huis of bedrijfspand, bieden wij de oplossing. Veiligheid en kwaliteit staat voorop, bovendien kunt u de personenlift compleet aanpassen aan uw wensen. 

Wat is een personenlift?

Een personenlift van Hublift is speciaal ontwikkeld voor het vervoer van personen, bovendien worden de personen op een veilige en comfortabele wijze vervoerd.

Een personenlift van Hublift is compleet samen te stellen op basis van uw wensen, doordat alles op maat geproduceerd worden. Daarom kunt u bijvoorbeeld de deuren, het interieur van de cabine en de te gebruiken materialen zelf kiezen. Maar ook de afmetingen van de lift zijn aan te passen.

Wij kunnen dus altijd een passend voorstel doen. Hieronder staat een overzicht van onze personenliften, bekijk deze voor meer informatie.

De voordelen van een Hublift personenlift

Veiligheid: ten eerste werken we alleen met hoogwaardige materialen. Maar we zorgen ook dat onze liften volgens de Europesche richtlijnen worden geproduceerd.

Comfort: gebruiksgemak en comfort staat voorop. In tegenstelling tot de meeste fabrikanten kunnen onze liften compleet op maat worden samengesteld. Daarom denken graag mee met u.

Ontzorgen: een personenlift van Hublift komt standaard met 48 maanden garantie op alle onderdelen, wanneer u het onderhoud laat uitvoeren door onze monteurs. Zo hoeft u nergens meer aan te denken.

Type personenliften

Personenlift - PDS

Rolstoellift

Een rolstoeltoegankelijke personenlift om minder valide personen te verplaatsen tussen verdiepingen.

Personenlift - Huislift

Huislift

Deze thuislift is geschikt voor installatie in een bouwschacht. Deze liften worden ontworpen voor nieuwe of bestaande huizen.

Uitbreidingen op de personenlift van Hublift

Onze personenlift is uit te breiden met diverse opties en kan geplaatst worden op bijna iedere locatie. Een bestaande schacht is niet nodig, indien gewent levert Hublift een schacht op maat waarin uw personenlift gemonteerd kan worden.

Goederenlift met schacht

Liftschacht

Is er geen bestaande liftschacht aanwezig waarin de lift geplaatst kan worden? Dan kan Hublift een zelfdragende liftschacht van staal leveren, optioneel afgewerkt met glas of een een kleur naar keuze.

Goederenlift met cabine

Deuren

Wilt u de liftdeuren aanpassen op het interieur van uw woning? Dan kunnen wij de deuren in de gewenste RAL-kleur opleveren. Ook is er een optie om te kiezen voor schuifdeuren in plaats van openslaande deuren.

Goederenlift met cabine

Cabineinterieur

De cabine kan naar wens worden aangepast. Samen met u bepalen we de gewenste uitstraling en selecteren we de juiste materialen en kleuren voor het interieur van de cabine.

Een personenlift van Hublift

Betaalbare luxe personenlift

Hublift is de specialist in betaalbare luxe personenliften. Al meer dan 10 jaar werken wij samen met onze klanten, collega’s en partners om de perfecte lift te produceren. Doordat wij onze aandacht op het doel van de lift te leggen bouwen wij ‘no-nonsense’ liften door heel Europa. 

Personenlift op maat

Liften van Hublift worden op maakt gemaakt, dit houdt in dat we de lift volledig naar de wensen van de klant ontwerpen en produceren. De lift past daarom perfect bij het design van uw pand. De cabine van de personenlift is geheel gesloten en is voorzien van elektrisch geïntegreerde deuren aan de in/uitgang.

Installatie

De personenlift kan in een bestaande schacht worden ingebouwd of inclusief liftschacht worden geleverd. Een team van gespecialiseerde monteurs zorgt ervoor dat uw lift zorgvuldig wordt opgebouwd. Daarna testen we de lift uitgebreid en krijgt u uitleg over het gebruik van de lift. De tijdsduur voor installatie varieert en is afhankelijk van o.a. uitvoering van uw lift en omstandigheden op locatie. Maar meestal kunnen we uw lift binnen 2 werkweken volledig opleveren.

Onderhoud

Om te streven naar probleemloze werking van uw lift, bieden wij onderhoud op maat aan. Het onderhoud baseren we op uw wensen en de intensiteit van het gebruik van uw lift. Indien u periodiek onderhoud laat uitvoeren, heeft u recht op 48 maanden garantie op alle onderdelen.

Locatie van de personenlift

Onze liften kunnen geplaatst worden in een bestaande schacht. Maar uiteraard ook geleverd worden inclusief een schacht. Deze schacht kan bestaan uit staal of staal en veiligheidsglas. We denken graag met u mee over de uitvoering van de personenlift.

Rolstoeltoegankelijk

Wilt u personen in een rolstoel vervoeren tussen de verdiepingen van uw woning of bedrijfspand? Dan kunnen wij daarvoor een passende oplossing leveren.

Veiligheid

De personenlift is uitgerust met het hoogste veiligheidsniveau dat in zijn klasse bekend is. In geval van een stroomstoring, brand, aardbeving of andere ramp zorgen drie noodsystemen voor uw veiligheid. De noodverlichting, SOS-telefoonverbinding en noodbatterij-beweging brengen u naar de dichtstbijzijnde verdieping.

Levertijd

De levertijd wordt altijd in overleg met u afgestemd op basis van de ruimte in de productieplanning. De gemiddelde levertijd voor de personenlift bedraagt 14 (werk)weken.

Advies

Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet, geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken. We focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.

Bent u overtuigd van de kwaliteit en de voordelen van onze liften? Neem dan contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te plannen. Wij komen uw locatie graag bezoeken om uw wensen door te nemen, zodat we u een passend aanbod kunnen doen. Ook voor eventuele bezichtigingen of referenties kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie ook onze projectenpagina als u meer voorbeelden van onze liften wilt zien. 

Let's Work Together

Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet. Geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken, doordat we focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.