Goederenlift TCT in magazijn

Aanvraag

De aanvraag ontstond omdat de klant voornemens was een entresolvloer/tussenvloer te bouwen om zodoende de hoogte en de oppervlakte in haar bestaande magazijn optimaal te benutten.Om echter optimaal van de entresolvloer gebruik te kunnen maken werden mogelijkheden onderzocht om hun goederen veilig naar de verdiepingsvloer te transporteren.Verschillende mogelijkheden werden onderzocht en uiteindelijk werd besloten over te gaan tot aankoop van een goederenlift. Samen met een adviseur van Hublift werd de best mogelijke uitvoering voor de klant samengesteld.

Design

Samen met een adviseur van Hublift werd uitgebreid besproken wat de wensen zijn en uiteindelijk besloten om een goederenlift van het type TC T aan te schaffen.Vanwege afmetingen en draagvermogen is de goederenlift uitgevoerd met één hefmast en bovendien werd besloten om een vloeruitsparing te maken zodat het hef plateau op gelijke hoogte met de bestaande betonvloer ligt. DWG pit en DWG TC T

Installatie

Hublift heeft de tekeningen van de vloeruitsparing/put aangeleverd en ook de buitenafmetingen van de veiligheidskooi zodat het bedrijf dat de entresolvloer heeft gebouwd hiermee rekening kon houden en alles naadloos op elkaar aansluit.Een bouwbedrijf heeft de vloeruitsparing/put verzorgd zodat de monteurs van Hublift meteen na levering met de installatie konden beginnen. De opdrachtgever had een hoogwerker geregeld zodat op elke hoogte, veilig en efficiënt gewerkt kon worden.Nadat de goederenlift geïnstalleerd was, hebben de monteurs het systeem uitgebreid getest en daarna uitgelegd aan de verantwoordelijke persoon.

Resultaat

Een perfect functionerende goederenlift en een zeer tevreden klant!

Let's Work Together

Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet. Geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken, doordat we focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.