Liftreparatie

Naast de levering en installatie van uw lift, kunt u ook de reparaties laten uitvoeren door de gespecialiseerde monteurs van Hublift. Onze monteurs kennen de liften van binnen en van buiten, ze zijn gespecialiseerd in het controleren van de liften en het identificeren en oplossen van gebreken.

Lift laten repareren?

Werkt uw lift niet goed of helemaal niet? Wij komen graag langs om naar de problemen te kijken en de lift te repareren. Onze gespecialiseerde monteurs helpen u graag verder wanneer de lift niet meer werkt.

Inventarisatie van de problemen

Wij inventariseren de problemen en bepalen samen met u welke werkzaamheden we gaan uitvoeren.

Reparatie van de lift

We vervangen de onderdelen of beschadigde liftdelen en zorgen ervoor dat u de lift weer veilig kunt gebruiken.

Testen van de lift

Na de reparatie wordt de lift uitvoerig getest en gecontroleerd of er geen andere reparaties benodigd zijn.

q

Transparantie tijdens het proces

Wij houden u continu op de hoogte van de kosten en de werkzaamheden die verricht moeten worden.

Hoe pakt Hublift liftreparatie aan?

Wanneer een een lift heeft gekocht bij Hublift, staan gespecialiseerde medewerkers altijd voor u klaar. Reparatie is beschikbaar wanneer het u uitkomt.

Heeft u een lift van een ander merk? Dan bepalen we op basis van een telefonische inventarisatie samen een plan van aanpak. In de meeste gevallen stuurt Hublift een monteur die de problemen inventariseert. Is het niet mogelijk om direct het reparatie aan uw lift uit te voeren? Dan wordt eerst bepaald of en hoe de reparatie alsnog uitgevoerd kan worden. Hiervoor wordt een vrijblijvende offerte opgesteld.

U bepaalt dan zelf of u de reparatie door Hublift wilt laten uitvoeren. Wilt u daarnaast jaarlijks het onderhoud laten uitvoeren? Vraag dan naar het standaard onderhoudscontract waarbij Hublift voor een aantrekkelijk vast jaarbedrag het onderhoud aan uw lift uitvoert.

Automatische goederenlift TC T met rollenbanen montage

Liftreparatie door Hublift

U wilt uw lift gebruiken, maar hij werkt niet meer? Wij kunnen in de meeste gevallen de problemen voor u oplossen. Wij zijn niet gebonden aan een merk of fabrikant, dus we bekijken waar we voor u de onderdelen zo goedkoop mogelijk kunnen inkopen. Daarbij behartigen we uw belangen en zorgen ervoor dat de kosten zo laag mogelijk blijven. Tijdens het complete traject zullen wij u op de hoogte houden van de kosten en in overleg met u bepalen we of de reparatie wel of niet uitgevoerd gaat worden.

Let’s Work Together

Wij geven u graag vrijblijvend advies over het onderhoud aan uw lift. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.