De 6 voordelen van een goederenlift

Er zijn diverse voordelen van een goederenlift. Wilt u zeer regelmatig goederen verplaatsen tussen diverse verdiepingen? Dan is een goederenlift de oplossing. Voor het verplaatsen van goederen tussen verdiepingen zijn diverse oplossingen beschikbaar. Hieronder leest u meer over de voordelen van een goederenlift.

Voordelen van een goederenlift

Voordeel 1: Veiligheid staat voorop

Wanneer u (zware) goederen vervoert, is het van groot belang dat dit veilig gebeurt. Een goederenlift is dan een ideale oplossing. Doordat goederenliften compleet gesloten en met een cabine uitgevoerd kunnen worden. Daardoor draagt u zorg voor de veiligheid van uw medewerkers omdat er geen onderdelen of goederen naar beneden kunnen vallen. Daarnaast zijn onze goederenliften uitgevoerd met sensoren die uw medewerkers en uw lift beschermen tegen mogelijke ongevallen.

Voordeel 2: Draagvermogen van een hydraulische goederenlift op basis van uw wensen

Verplaatst u lichte goederen en heeft u bijvoorbeeld een capaciteit van 300kg nodig? Dan is dat geen probleem. Maar er zijn ook oplossingen die geschikt zijn voor lasten van wel 5000kg. Met een goederenlift weet u daarnaast zeker dat de goederen op een veilige manier vervoerd worden.

Voordeel 3: Voor iedere situatie is er een oplossing

Een goederenlift kan in diverse samenstellingen geleverd worden. Daardoor kan iedere last op een goede manier verplaatst worden. Op basis van de wensen van de klant en het benodigde vermogen en de beschikbare ruimte kan (bijna) alles gerealiseerd worden. U hoeft dus geen grote verbouwing te doen om een lift te kunnen plaatsen.

Voordeel 4: Bedieningsgemak van een goederenlift

De goederenliften van Hublift zijn uitgerust met moderne PLC-besturing. Hiermee regelt de centrale computer de beweging van de lift door middel van sensoren. De gebruiker hoeft hierbij niet na te denken en alleen de knop van de gewenste verdieping in te drukken en de deur te sluiten. De goederenlift regelt de rest.

Voordeel 5: Lange levensduur

Omdat de levensduur kan oplopen tot wel 25 jaar bij regelmatig onderhoud is de investering die u doet zeer duurzaam. Daarnaast worden onze liften standaard geleverd met een fabrieksgarantie van 48 maanden. De eenmalige investering die u doet verdient zich op de langere termijn terug met behoud van de veiligheid van u en uw werknemers.

Voordeel 6: Persoonsbegeleiding is ook mogelijk

Goederenliften zijn in basis alleen geschikt voor het vervoer van goederen. Zonder personen dus. Een personenlift moet namelijk aan andere eisen voldoen. Toch is het mogelijk om een goederenlift ook te gebruiken in combinatie met persoonsbegeleiding. Door middel van extra veiligheidsopties kan Hublift ook goederenliften aanbieden die zijn uitgerust voor persoonsbegeleiding.

Wilt u meer informatie over de voordelen van goederenliften, of heeft u een specifieke vraag?
Neem dan direct contact met ons op.

Stuur een e-mail

Nieuwste artikelen

Hublift Autoliften uitgelicht

Naast goederenliften levert Hublift ook diverse andere liften zoals goederenliften met rollerbanen, personenliften en autoliften. In deze blog focussen we ons op de autoliften. Hublift levert...

Hublift Goederenliften met 1 mast uitgelicht

Hublift levert goederenliften op maat, de ideale goederenlift komt tot stand na goed overleg met de opdrachtgever en het zorgvuldig beoordelen van de mogelijkheden op locatie. Wat er binnen Hublift...

Goederenlift voor buiten

Ruimtegebrek kan een reden zijn om een goederenlift aan te schaffen, maar het kan ook een reden zijn om de lift juist niet aan te schaffen. Wanneer de volledige ruimte in gebruik is, kan het...

Blijf veilig: covid-19

Door de recente ontwikkelingen met betrekking tot het COVID-19-virus willen wij u laten weten dat Hublift de maatregelen volgt die onze regering ons adviseert te nemen. Wij zijn nog steeds zoals...