De 6 voordelen van een goederenlift

Er zijn diverse voordelen van een goederenlift. Wilt u zeer regelmatig goederen verplaatsen tussen diverse verdiepingen? Dan is een goederenlift de oplossing. Voor het verplaatsen van goederen tussen verdiepingen zijn diverse oplossingen beschikbaar. Hieronder leest u meer over de voordelen van een goederenlift.

Voordeel 1: Veiligheid staat voorop

Wanneer u (zware) goederen vervoert, is het van groot belang dat dit veilig gebeurt. Een goederenlift is dan een ideale oplossing. Doordat goederenliften compleet gesloten en met een cabine uitgevoerd kunnen worden. Daardoor draagt u zorg voor de veiligheid van uw medewerkers omdat er geen onderdelen of goederen naar beneden kunnen vallen. Daarnaast zijn onze goederenliften uitgevoerd met sensoren die uw medewerkers en uw lift beschermen tegen mogelijke ongevallen.

Voordeel 2: Draagvermogen van een hydraulische goederenlift op basis van uw wensen

Verplaatst u lichte goederen en heeft u bijvoorbeeld een capaciteit van 300kg nodig? Dan is dat geen probleem. Maar er zijn ook oplossingen die geschikt zijn voor lasten van wel 5000kg. Met een goederenlift weet u daarnaast zeker dat de goederen op een veilige manier vervoerd worden.

Voordeel 3: Voor iedere situatie is er een oplossing

Een goederenlift kan in diverse samenstellingen geleverd worden. Daardoor kan iedere last op een goede manier verplaatst worden. Op basis van de wensen van de klant en het benodigde vermogen en de beschikbare ruimte kan (bijna) alles gerealiseerd worden. U hoeft dus geen grote verbouwing te doen om een lift te kunnen plaatsen.

Voordeel 4: Bedieningsgemak van een goederenlift

De goederenliften van Hublift zijn uitgerust met moderne PLC-besturing. Hiermee regelt de centrale computer de beweging van de lift door middel van sensoren. De gebruiker hoeft hierbij niet na te denken en alleen de knop van de gewenste verdieping in te drukken en de deur te sluiten. De goederenlift regelt de rest.

Voordeel 5: Lange levensduur

Omdat de levensduur kan oplopen tot wel 25 jaar bij regelmatig onderhoud is de investering die u doet zeer duurzaam. Daarnaast worden onze liften standaard geleverd met een fabrieksgarantie van 48 maanden. De eenmalige investering die u doet verdient zich op de langere termijn terug met behoud van de veiligheid van u en uw werknemers.

Voordeel 6: Persoonsbegeleiding is ook mogelijk

Goederenliften zijn in basis alleen geschikt voor het vervoer van goederen. Zonder personen dus. Een personenlift moet namelijk aan andere eisen voldoen. Toch is het mogelijk om een goederenlift ook te gebruiken in combinatie met persoonsbegeleiding. Door middel van extra veiligheidsopties kan Hublift ook goederenliften aanbieden die zijn uitgerust voor persoonsbegeleiding.

Wilt u meer informatie over de voordelen van goederenliften, of heeft u een specifieke vraag?
Neem dan direct contact met ons op.

Stuur een e-mail

Nieuwste artikelen

Efficiëntie verhoogd met een mezzanine lift voor magazijnen

Met de groeiende behoefte aan ruimteoptimalisatie in magazijnen, is de mezzanine lift een veelbesproken oplossing geworden. Deze geavanceerde technologie belooft niet alleen een efficiënt gebruik...

Alles wat je moet weten over goederenliften

In dit artikel zullen we je voorzien van alle informatie die je nodig hebt om een beter begrip te krijgen van goederenliften, hun verschillende toepassingen, voordelen en waarom ze van cruciaal...

Magazijnlift: Efficiënt en Veilig Goederen Verplaatsen

Een goederenlift wordt ook wel magazijnlift genoemd en is een essentieel hulpmiddel voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om hun opslag- en distributieprocessen te optimaliseren. Deze...

Goederenliften: Welke factoren bepalen de prijs?

Bij de aanschaf van een goederenlift zijn er verschillende factoren die de prijs bepalen. Een goederenlift is een investering die in veel gevallen cruciaal is voor het efficiënt en veilig...