Goederenlift met zelfdragende schacht en roldeuren

Resultaat

In dit nieuwe productiegebouw worden diverse goederen met en zonder pallets vervoerd van de begane grond naar de eerste verdieping. Hiervoor heeft Hublift een goederenlift met roldeuren in een zelfdragende liftschacht geleverd. De lift heeft een capaciteit van 2500kg en is voorzien van 2 hefkolommen die een stabiele verplaatsing van de goederen gegarandeerd. In samenwerking met Takenaka Europe zijn de bouwplannen doorgenomen en de tekeningen afgestemd.

Wilt u meer weten over dit project of onze goederenliften?

Aanvraag

Tijdens de planningsfase van het nieuw te bouwen pand, werd contact opgenomen met Hublift voor een goederenlift met zelfdragende schacht. De lift komt moest zo min mogelijk ruimte in beslag nemen in verband met de beschikbare ruimte en bedrijfsverkeer op de locatie. Een capaciteit van 2500kg en een platformafmeting van 2m x 2m was een vereiste.

Design

In verband met de locatie in het pand is gekozen voor roldeuren. Deze deuren zijn snel te openen en nemen weinig ruimte rondom de lift in beslag. Daarnaast is de lift gebouwd voor 2 stopplaatsen en heeft het een capaciteit van 2500kg met een platformafmeting van 2m x 2m. Op het platform is een cabine gemonteerd die aan 3 zijden gesloten is. Hierdoor is de veiligheid gegarandeerd en kan eventuele schade voorkomen worden. De lift is verder uitgerust met alle veiligheidsvoorzieningen die een moderne lift binnen de machinerichtlijnen behoort te bevatten.

Technische tekening goederenlift met roldeuren

Installatie

In samenspraak met het bouwbedrijf zijn de liften, tijdens de bouw van het pand, geïnstalleerd door de monteurs van Hublift. Tijdens deze periode verrichtte meerdere bedrijven werkzaamheden op de bouwplaats. Samenwerking en het maken van afspraken met deze externe partijen was dan ook van essentieel belang. Om veilig op hoogte te kunnen werken wordt er o.a. gebruik gemaakt van hoogwerkers. Na de voltooiing van de installatie en voorafgaand aan de oplevering zijn de goederenlift en de bijbehorende veiligheidssystemen uitvoerig getest.

Goederenlift met gesloten roldeuren
Goederenlift met open roldeuren

Let's Work Together

Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet. Geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken, doordat we focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.