+31 (0)413 340 270 info@hublift.nl

Hublift kan u adviseren over de best mogelijke oplossing voor het horizontaal of verticaal goederentransport binnen uw bedrijf.

In geval van een verbouwing of het plegen van nieuwbouw waarin een goederenlift gewenst wordt, is het belangrijk om in een vroeg stadium met Hublift in contact te treden. Hiermee voorkomt u dat later additionele aanpassingen aan uw gebouw moeten worden uitgevoerd. Denk hierbij aan plaats voor stroomaansluiting en bijvoorbeeld een vloeruitsparing.

Goederenlift-TC-T-Hublift-nieuwbouw

Indien een goederenlift op de betonvloer geplaatst wordt, kan men gebruik maken van een oprijplateau. Ondanks dat een oprijplateau voor een lift met een capaciteit van 1000kg slechts 12 cm hoog is, neemt het ruimte in beslag en vergt van uw medewerkers extra inspanning om de pallet of rolcontainer omhoog te duwen. Men kan echter ook kiezen voor een vloeruitsparing zodat het hef plateau op dezelfde hoogte ligt als uw afwerkvloer zodat u geen extra inspanning verlangt van uw medewerkers. Als de bouwwerkzaamheden voltooid zijn is het vaak moeilijker om, zonder aanpassingen de ideale omstandigheden voor uw goederenlift / medewerkers te creëren. Hublift kan u hierin adviseren en de gewenste tekeningen aanleveren voor uw goederenlift en ook voor de vloeruitsparing.