+31 (0)413 340 270 info@hublift.nl

Door de recente ontwikkelingen met betrekking tot het COVID-19-virus willen wij u laten weten dat Hublift de maatregelen volgt die onze regering ons adviseert te nemen.

Wij zijn nog steeds zoals altijd in bedrijf en bereikbaar, dus wanneer u meer informatie over onze goederenliften, autoliften of personenliften wilt, neem dan contact met ons op.
Wij werken zo veel als mogelijk vanuit thuis. Vergaderingen met klanten en partners gaan via Skype of Zoom. Wij zijn voor iedereen bereikbaar via telefoon: 0031 (0)413 340270, e-mail, FaceTime of Zoom. Wanneer u een afspraak wilt maken schroom niet om deze mogelijkheden te gebruiken! Daarnaast zijn onze 3D-weergaven van de liften een mooie manier om een beeld te krijgen van hoe uw lift er mogelijk uit komt te zien. U vindt onze 3D weergaven via de volgende links:

Vooralsnog ondervindt de logistiek en de levering van onze liften geen belemmeringen. Het is wel mogelijk dat leveringen iets langer duren dan verwacht. We houden een vinger aan de pols en zullen u van de ontwikkelingen op de hoogte houden. We danken u voor uw begrip.

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op! We zijn u graag van dienst.

Wees voorzichtig, blijf gezond en let een beetje op elkaar!

Thuiswerk-Hublift-kantoor