Naast goederenliften levert Hublift ook diverse andere liften zoals goederenliften met rollerbanen, personenliften en autoliften. In deze blog focussen we ons op de autoliften.

Hublift levert autoliften op maat, de autolift wordt geheel naar wens van de klant ontworpen en geproduceerd. De autoliften zijn ideaal voor bijvoorbeeld autobedrijven met meerdere verdiepingen, parkeergarages, maar ook privé bij mensen thuis. Een veel geleverde lift voor thuis is een autolift in huizen met een garage in de kelder. Een autolift bespaart veel ruimte en zorgt ervoor dat je flexibel met de ruimte om kan gaan. In deze blog lichten we 2 voorbeelden van autoliften toe.

Autolift TC 2500
Deze autolift heeft een capaciteit van maximaal 4000kg en wordt aangedreven door 2 hydraulische hefcilinders. De meeste van deze autoliften kom je tegen in de particuliere sector vanwege ruimtegebrek, bijvoorbeeld in steden.
De bouw van een autolift is het gemakkelijkste uitvoerbaar wanneer Hublift in een vroeg stadium betrokken wordt bij nieuwbouw van uw woning, bedrijf en/of verbouw van bestaande garages of kelders etc. Alle noodzakelijke “aanpassingen kunnen bijtijds worden aangegeven en geïmplementeerd. De autolift wordt gemonteerd in een (betonnen) constructie schacht, zie foto.
Behalve ruimtebesparend is veiligheid m.b.t. diefstal of beschadiging etc. ook een belangrijk aspect om te kiezen voor een autolift om uw heilige koe veilig op te bergen.

Autolift-Hublift-Specialist-TC-2500

Autolift TC 4C R met onafhankelijk beweegbaar dak
Deze autolift wordt uitgevoerd met maar liefst 4 hefcilinders wat maximale stabiliteit en betrouwbaarheid garandeert en is leverbaar met een maximale capaciteit tot 8000kg.
Het beweegbare dak sluit aan de bovenzijde de schacht af waarna uw voertuig eventueel nog verder daalt. Ook deze autolift wordt geïnstalleerd binnen een (betonnen) schacht zoals te zien op bijgesloten foto.

Wilt u meer weten over wat er allemaal mogelijk is met de op maat gemaakte autoliften of een van de andere liften van Hublift? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!