Ruimtegebrek kan een reden zijn om een goederenlift aan te schaffen, maar het kan ook een reden zijn om de lift juist niet aan te schaffen. Wanneer de volledige ruimte in gebruik is, kan het voorkomen dat er geen ruimte is voor een lift. Daarom levert Hublift niet alleen goederenliften voor in uw magazijn, fabriekshal of ander soortige opslagplaats, maar ook goederenliften voor buiten.

Wanneer er behoefte is aan een goederenlift maar binnen een magazijn en/of fabriekshal geen ruimte beschikbaar is, kan een buitenlift dé oplossing zijn. Er is geen aanslag op uw opslag capaciteit maar wel het voordeel van een geavanceerd verticaal hefsysteem.
Deze goederenliften zijn vergelijkbaar met liften die Hublift levert voor gebruik binnen uw gebouwen maar voorzien van een volledig gesloten veiligheidskooi die bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Op deze “buitenkooi” geeft Hublift maar liefst 10 jaar garantie op roestvorming. De weerbestendige veiligheidskooi wordt geleverd met speciale “outdoor” deuren en besturingskast.

Wilt u meer weten over onze buitenliften of een van onze andere liften? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee!